Met de internationaal bekroonde Litouwse pianiste Šviesė Čepliauskaitė en de primadonna mezzosopraan van het Nationaal Muziektheater van Kaunas, Rita Preikšaitė

Op het programma van 6 maart, met o.a. “Yo soy Maria” van Ástor Piazzolla, “Mon coeur s'ouvre à ta voix” van Camille Saint-Saëns, Valse op. 34 nr. 1 van Frédéric Chopin, staan ook werken van Pietro Mascagni, Georges Bizet, Franz Schubert, Franz Liszt, Agustín Lara, Jurgis Gaizauskas en Edvard Grieg. Virtuoze pianosolo’s van Šviese Čepliauskaitė worden afgewisseld met liederen en aria’s, vertolkt door Rita Preikšaite. Een muzikale deken van troost en inspiratie, een uitnodiging om het verlangen naar vrijheid en passie te koesteren. Entrée € 15,50, parkeren gratis Kaarten zijn ook verkrijgbaar bij theaterkassa IDEA, Willaertstraat 49, openingstijden di-do 13:00-17:30 en vr tot 20:00 uur, en aan de zaal in Hilton vanaf één uur voor aanvang.

Dit concert staat in het licht van de Herstelde Onafhankelijkheid van Litouwen in 1990 (11 maart), en van 25 jaar hernieuwde diplomatieke betrekkingen tussen Litouwen en Nederland, maar we vieren ook het tienjarig bestaan van het Litouws Cultureel Centrum.


Dit concert wordt georganiseerd door het Litouws Cultureel Centrum en is mede mogelijk gemaakt door de Ambassade van de Republiek Litouwen en de Gemeente Soest.


Beste bezoeker, deze nieuwe internetsite wordt nog steeds bijgewerkt.

Dear visitor, this new internet site is still being updated.

Next Post Previous Post